3 shopping tips voor een middagje Oldenzaal

Oldenzaal is een stad in Twente, dicht bij Enschede. Er zijn meerdere winkelcentra te vinden in Oldenzaal, zoals winkelcentrum de Driehoek, winkelcentrum in den Vijfhoek en winkelcentrum Zuid-Berghuizen. In deze winkelcentra is een breed aanbod aan winkels te vinden. Denk hierbij aan kledingwinkels, voedingswinkels, kantoor winkels etc. Ook de woonwinkel is in Oldenzaal te vinden met alle meubels en interieurartikelen die nodig zijn om uw huis in te richten.

Waar kan je het beste shoppen in Oldenzaal?

Winkelcentrum de Driehoek ligt in het Noorden van het centrum van Oldenzaal. Dit is een overdekt winkelcentrum met een groot aanbod aan winkels. Er zijn standaard winkels te vinden, zoals de Hema, Only en Xenos, maar ook unieke boetiekjes. De gekleurde olifant in het midden van het winkelcentrum is een bekend item dat vaak op de foto wordt gezet. Naast de standaard winkels waar je regelmatig komt, is er ook een woonwinkel in Oldenzaal. Hier is zoals in de intro van dit artikel te lezen alles te vinden voor een stijlvol interieur. Winkelcentrum de Vijfhoek ligt niet ver van winkelcentrum de Driehoek vandaan en bevat ook veel essentiële winkels, zoals supermarkten, de Kruidvat etc, maar ook ‘leuke’ winkels. Opvallend is dat dit winkelcentrum ook een beeld van een olifant heeft, maar dit beeld is zwart-wit in tegenstelling tot de gekleurde olifant in winkelcentrum de Driehoek.

Wat is er nog meer?

Tot slot is er ook het winkelcentrum Zuid-Berghuizen in Oldenzaal. Dit is echter een kleiner, niet overdekt winkelcentrum dat zich meer in het Zuiden van Oldenzaal bevindt. Hier is eigenlijk vooral voeding te vinden en komen mensen dus ook om hun boodschappen te doen. Er staan vaak ook kraampjes buiten, voor bijvoorbeeld vlees, vis en/of groente.

Het centrum van Oldenzaal bevat dus het winkelcentrum de Driehoek, winkelcentrum de Vijfhoek en winkelcentrum Zuid-Berghuizen. Voor een leuke shopmiddag is winkelcentrum de Driehoek toch wel echt de beste aanrader, aangezien hier de meeste kledingwinkels te vinden zijn.

Tags:  

Leave a reply