Aanhanger van Aanhangwagendirect.nl!

Ben jij opzoek naar een goede aanhanger? Wij raden Aanhangwagendirect.nl aan! De reden dat wij Aanhangwagendirect.nl aanraden gaan wij in deze blog uitleggen. Aanhangwagendirect.nl is naast aanhangerspecialist ook gespecialiseerd in aanhanger onderdelen. Ook voor onderdelen van jouw aanhanger kan je bij Aanhangwagendirect.nl terecht.

Een bakwagen of plateauwagen van Aanhangwagendirect.nl

De verschillen tussen een bakwagen en plateauwagen. De bakwagens hebben wielen naast de laadvloer zitten. De plateauwagens van Aanhangwagendirect.nl hebben de wielen onder de laadvloer gemonteerd zitten, hierdoor heb je de hele aanhangerbreedte als laadoppervlak. Ook kan je bij de plateauwagens van Aanhangwagendirect.nl de borden apart van elkaar naar beneden klappen, zo kan je makkelijk met een heftruck laden vanaf de zijkanten.

Kippers bij Aanhangwagendirect.nl kopen?

Een kipper aanhanger is het meest ideaal bij het vervoeren van losse materialen die gekiept moeten worden, denk hierbij aan zand of grind. Vaak worden deze aanhangers professioneel gebruikt door bijvoorbeeld een hovenier, maar de kipper is ook gemakkelijk particulier te gebruiken. Monteer jouw kipper met loofrekken zodat al jouw groene afval beter blijft zitten. De kipfunctie kan voorwaarts of zijwaarts of zelfs beide. Hieronder zie je wat de verschillende bedieningsmogelijkheden zijn:

  • (J) handpomp
  • (P) elektrisch (extern laden) en handpomp
  • (N) elektrisch (extern laden)
  • (R) elektrisch (extern laden) met afstandsbediening
  • (S) elektrisch (extern laden) met afstandsbediening en handpomp

Transporters van Aanhangwagendirect.nl

Bij Aanhangwagendirect.nl heb je een drietal aan transporters, een autotransporter, machinetransporter en een multitransporter. De autotransporters van Aanhangwagendirect.nl hebben in plaats van borden, een 10 cm reling rondom. Dit is ideaal om jouw auto op de aanhanger te zekeren en vaak zitten er oprijplaten bijgeleverd.

Bij de machinetransporters heb je in plaats van oprijplaten, een brede oprijklep. Hierdoor kan je jouw machine eenvoudig de aanhanger op rijden. Als jij auto’s maar ook vaak normale lading wilt vervoeren, neem dan een multitransporter van Aanhangwagendirect.nl. De wielen zitten net als bij plateauwagens onder de laadvloer, hierdoor kan je gebruik maken van het hele laadoppervlak. Ook hebben de multitransporters vaak oprijplaten waardoor je de auto’s op en af kan rijden.

Motortrailers

Hoe leuk is het om jouw motor naar een nieuw gebied te brengen? Hiervoor kan jij een motortrailer van Aanhangwagendirect.nl aanschaffen en deze bijvoorbeeld achter jouw camper plaatsen. Wil jij een zware of meerdere motoren meenemen, schaf dan een geremde motortrailer aan. De geremde motortrailers hebben een eigen remsysteem, dit maakt met een zwaarder gewicht rijden makkelijker.

Gesloten aanhangers aanschaffen

De meeste gesloten aanhangers worden gebruikt voor verhuizingen of vervoer van kostbare goederen, maar een bagagewagen is ook veel gewild bij vakantiegangers en hobbyisten. Ook kan je bij Aanhangwagendirect.nl gesloten aanhangers kopen voor evenementen zoals een koelaanhanger of verkoopwagen. Voor het vervoeren van jouw goederen met slecht weer zijn de gesloten aanhangers ook ideaal.

Meer informatie over aanhangers

Heb je na het lezen van deze blog nog steeds geen idee welke aanhanger geschikt is voor jouw doeleinden? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Aanhangwagendirect.nl. Ook voor aanhanger onderdelen kan je bij Aanhangwagendirect.nl terecht, zij hebben genoeg kennis voor jouw vragen over aanhanger onderdelen.

Tags:  

Leave a reply