Authentieke Marokkaanse verlichting voor de eetkamer

We zijn ongeveer drie jaar geleden verhuist. Sinds dien zijn we in fases bezig met het gezelliger en meer sfeervol maken van ons huis. De woonkamer en slaapkamers zijn al naar tevreden wens van mijzelf, vrouw en de kids. Alleen de eetkamer laakt nog enigszins sfeer. Vandaar dat we op zoek gingen naar een oplossing hiervoor.

Nu houden wij best wel veel van oosterse invloeden of Arabische invloeden. We gaan vaak op vakantie naar landen zoals India, Egypte, Marokko en Dubai. Naast de gastvrijheid en het fantastische eten viel mij altijd persoonlijk op de sfeervolle top interieur. Alles lijkt uniek en met de hand gemaakt en voegt echt waarde toe aan het huishouden.

Dus ik ging een beetje zoeken op Google of we misschien dat soort interieur stukken gemakkelijk kunnen kopen vanuit NL. Want het is zo dat we altijd al veel te veel souvenirs kopen, veel te veel bagage, vaak moeten we nog bij betalen op Schiphol of Zaventem. En er is dus geen ruimte voor een grote lamp.

-> Bij Ghalia vond ik ├ęchte authentieke mozaiek lampen

Wij hebben gekocht Nila, Shula en Abella. Stuk voor stuk fraaie lampen die echt in Marokko met de hand vervaardigd zijn. De lampen zijn al schitterend om te zijn wanneer ze uit staan overdag, maar wanneer de zon ondergaat en ik op de lichtknop druk ben ik telkens weer overweldigd door de pracht.

-> Bij Ghalia vonden we ook prachtige oosterse plafondlampen

Dus we hebben ook nog wat wandlampen gekocht want de muur oogde nogal kaal in de eetkamer. Met deze nieuwe aankopen is het alsof er een hele transformatie plaatsgevonden heeft in onze eetkamer. Het is een wereld van verschil vergeleken met een paar weken geleden en het hele gezin is hier blij mee.

Leave a reply