Cranenbroek Dongen

Cranenbroek is een tuincentrum met vijf vestigingen. Vier vestigingen van de winkelketen vind je in Nederland. Eén van de meest bezochte vestigingen van Cranenbroek is Cranenbroek Dongen. Dit tuincentrum heeft een groot pand op industrieterrein Tichelrijt.

Bij deze vestiging van Cranenbroek kun je tuinmeubelen kopen, maar ook gereedschappen om in de tuin te werken. Er worden zelfs grote machines gekocht, die jou helpen je tuintje goed bij te houden. Ook kun je er diervoeding kopen. En heb je een nieuwe fiets nodig? Dan zit je bij dit tuincentrum ook goed, want in de winkel worden ook e-bikes verkocht.

Een tuincentrum met ruime openingstijden

Een groot voordeel van Cranenbroek Dongen, is het feit dat dit tuincentrum ruime openingstijden heeft. Op maandag tot en met donderdag ben je welkom in het tuincentrum van 09:30 uur tot 18:00 uur. Op vrijdag is de winkel nog langer open, namelijk tot 20:00 uur. Op zaterdag gaat de winkel al om 08:30 uur open. Wel sluit de winkel op deze dag een uurtje eerder, namelijk om 17:00 uur. 

Op zondag is de winkel gesloten. Er wordt dan ook geen koopzondag georganiseerd bij dit tuincentrum. Overigens is dit bij de andere vestigingen van Cranenbroek ook het geval.

Leave a reply