De beste cv-ketel merken op een rij

In de wereld van cv-ketels zijn er vele merken op de markt. Elke merk heeft zijn eigen prijsklasse en kenmerken. De meeste cv leveranciers hebben een groot assortiment waar u uit kunt kiezen, maar van welk merk zijn de cv-ketels nu echt een goede aankoop? We hopen de keuze iets makkelijker te maken met het onderstaande overzicht van de meest voorkomend en gerenoveerde merken.

ATAG

ATAG werd in 1948 opgezet in Ulft. Dat betekent dat ze al ruim 70 jaar verwarmingsproducten leveren. En niet zonder succes. Tegenwoordig heeft ATAG heel wat te zeggen in de verwarmingsindustrie. Het bedrijf is vaak opnieuw en opnieuw verkozen tot best cv-ketel leverancier door de consumentenbond. Zo kunt u met een ketel van ATAG heerlijk thuiskomen in een warm huis of genieten van een warm bad na een lange werkdag. 

Intergas

Intergas verwarming is in de loop van de tijd een behoorlijk begrip geworden in de verwarming wereld. Wat het merk speciaal maakt is de eigen ontwikkeling en productie, waardoor ze de producten van hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ze hebben één duidelijk doel: de klant voorzien van betrouwbare warmte. En dat doen ze op een milieubewuste wijze. De Intergas Kombi Kompakt is namelijk de enige Hr-ketel met een hoog rendement op verwarming en op tapwater. Zo bent u verzekerd van een zuinige werking en draagt u uw steentje bij het milieu te verbeteren.

AWB

Zoekt u een duurzame cv-ketel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan zit u met het merk AWB goed. Het bedrijf is opgericht in 1934 en een deskundige en toegewijde leverancier van totaaloplossingen in verwarming. De ketels zijn voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen en geschikt voor elke woon- of werksituatie.  De innovaties van AWB maken hun hr-ketels tot een unieke ketel. 

Remeha

Warmte en comfort is wat Remeha u verzorgt. Zij zijn al 80 jaar lang een vertrouwd merk op de verwarmingsmarkt. Maar het bedrijf is zeker niet in het verleden blijven hangen. De onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van Remeha is bezig met de nieuwste technologieën voor huiselijk comfort en op het gebied van energiebesparing. Daarnaast staat het bedrijf voor kwaliteit en service. En dat maken ze waar. De service van Remeha is overzichtelijk, snel en plezierig.

Tags:  

Leave a reply