De beste woningfotografie vind je bij Vastgoedfotovideo

Ik ging op zoek naar de beste woningfotografie die een bedrijf mij kon aanbieden. Vroeger had ik altijd een goede deal met een fotograaf die altijd onze foto’s deed voor op Funda en onze makelaars site. Alleen hij wilde graag een andere kant op met zijn carrière en heeft afscheid van ons genomen. Nu moesten we weer op zoek naar een nieuwe fotograaf die veel verstand heeft van het vak en ons verder kan helpen met het realiseren van de beste woning foto’s.

Op zoek naar een bedrijf die voor een goede prijs woningfotografie doet

Ik wilde graag een bedrijf of iemand vinden die jarenlange ervaring had in woningfotografie. Het is namelijk erg belangrijk dat mensen een goede eerste indruk krijgen van het huis via de foto’s. Maar ik had ook een bepaald budget waarmee ik het moest doen, dus het zoeken naar de ideale persoon was nog even spannend. Ik begon te zoeken op het internet of daar ergens opties waren voor bedrijven of personen. Uiteindelijk kwam ik bij Vastgoed Foto en Video terecht en daar hadden ze een prachtig portfolio. Ik was zo onder de indruk dat ik hun meteen een mailtje heb gestuurd om te kijken of ze interesse hadden in een samenwerking.

Prachtige foto’s voor de website

Een paar dagen later kreeg ik antwoord van het bedrijf dat ze zeker geïnteresseerd waren en wilden afspreken om alle details te bespreken. Dit leek mij ook een goed idee en dit hebben we ook gedaan. Het waren erg vriendelijke mensen en ze hebben nog meer kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Ik wist zeker dat ik bij hen goed zou zitten en heb besloten om met hen in zee te gaan. Al snel had ik door dat de foto’s erg professioneel waren genomen en dat de huizen die ik verkocht sneller gingen.

Vastgoed Foto en Video

Bent u ook benieuwd naar het werk van dit bedrijf of wilt u meer weten over hun diensten? Bekijk dan eens de website voor meer informatie over alles wat zij u te bieden hebben.

Leave a reply