De leukste woonaccessoires van Eef Lillemor

Dingen kunnen snel gaan! Eva Lillemor voegde in 2014 een paar eigen ontwerpen toe aan haar Instagram account, puur om te zien of ze feedback zou ontvangen, en dat kreeg ze! Binnen een aantal maanden groeie het aantal followers zo explosief dat ze besloot om haar posters en ontwerpen te gaan verkopen. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een bekende naam op het gebied van woonaccessoires voor kinderen. In haar webshop vind je onder andere posters, kaarten en behang. Daarnaast is ze ook een design hunter. Dit betekent dat ze tevens unieke en mooie designer-accessoires aanbiedt.

Producten

Pasteltinten en lieve prints zijn kenmerkend voor de collectie van Eef Lillemor. Ze heeft op een schattige manier lachende (dieren)gezichten toegevoegd aan bijvoorbeeld een ijsje, de maan, een paraplu of een appel. De producten geven meteen een warme sfeer aan de kinderkamer. De prints komen terug in de hele collectie waardoor de afzonderlijke items eenvoudig te combineren zijn. Dit jaar heeft Eef Lillemor ook producten toegevoegd die naar school gaan nóg leuker maken! Je kunt nu kiezen uit rugzakken, broodtrommels, drinkbekers, lampjes en etui’s.

De kracht van Eef Lillemor

Haar kracht is de eenvoud van haar ontwerpen, en het feit dat ze precies de juiste snaar weet te raken bij kinderen. De lachende gezichtjes toveren bij ieder kind zelf een lach op het gezicht. Het helpt kinderen om zich geborgen en veilig te voelen in het eigen kamertje. En dat is natuurlijk wat elke ouder wil voor zijn kind. De collectie bestaat uit rustige pasteltinten die zorgen voor een fijne sfeer. Daarnaast zijn de producten eenvoudig te bestellen en gemaakt van zachte materialen die op een eco-vriendelijke manier zijn vervaardigd. Op de website kun je leuke blogposts lezen over andere  unieke merken op het gebied van kinder-woonaccessoires!

 

Tags:  

Leave a reply