Een betonnen vloer helemaal hip? Jazeker!

Je zou het misschien niet zeggen als je denkt aan een betonnen vloer. Bij een betonnen vloer denk je waarschijnlijk aan iets wat nog niet af is, aan een zeer industriële look. Gek genoeg zijn betonnen vloeren tegenwoordig helemaal hip. Gepolijst, of zelfs ongepolijst! Check eens de vloeren op: https://www.indigofloor.nl/. Met een betonvloer geef je jouw huis of bedrijf een unieke stijl. Eigenlijk helemaal niet zo gek dus. Al sinds 2016 is een betonnen vloer een echte vloertrend!

De voordelen van een betonvloer

Naast de industriële touch die de betonnen vloer een echt design item maakt, zijn er ook andere voordelen. Een betonnen vloer is natuurlijk brandveilig. Daarnaast is een betonnen vloer ontzettend stevig. Geen zorgen meer bij het verschuiven van meubilair: op een betonvloer maak je niet zo snel krasjes. Een betonnen vloer is ook nog eens zeer eenvoudig te onderhouden en slijtvast. Naast een unieke vloer heb je met een betonvloer dus een zeer stevige en duurzame vloer.

Laat je inspireren!

Is jouw interesse gewekt voor een betonnen vloer? Dat is te begrijpen! Een betonnen vloer is veelzijdig en stijlvol. Ga voor een gepolijste betonvloer, een ongepolijste betonvloer of zelfs een betonvloer die in een bepaalde kleur geverfd is. De keuze is reuze! Kijk vooral eens rond en laat je verrassen door deze hippe en trendy vloeren.

Leave a reply