Gebruikt kantoormeubilair kopen

Je thuiskantoor of kantoorpand inrichten kost nu eenmaal een aardige investering. Vooral als je net begint met je eigen bedrijf kan het net wat meer kosten, dan dat je eigenlijk als budget in gedachten had. Hiervoor is gelukkig voor jou een goede oplossing. Je kunt namelijk ook gebruikt kantoormeubilair kopen! Hieronder wordt uitgelegd waarom dit de perfecte optie is voor jouw kantoor.

De voordelen van gebruikt kantoormeubilair

Gebruikt kantoormeubilair is er in overvloed. Er zijn genoeg kantoorpanden waarbij het oude meubilair niet meer zomaar wordt weggegooid, maar wordt verkocht aan derde partijen. Ook komt er veel terecht bij veilingen, bijvoorbeeld wanneer een bedrijf failliet is gegaan. Op deze manier kan voor een goedkopere prijs kantoormeubilair gekocht worden. Wanneer jij tweedehands kantoormeubilair aanschaf zal je dit dus ook zien aan de prijs die je betaalt. In veel gevallen kun je makkelijk tot wel de helft aan kosten besparen.

Nu denk je wellicht dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, maar dit is zeker niet het geval. Sterker nog veel partijen zullen zelfs instaan voor de kwaliteit van het product. Daarnaast wordt het duidelijk aangegeven wanneer er wel iets kapot is aan het tweedehands product. De meeste aanbieders zullen het vermelden, als er bijvoorbeeld een beschadiging in zit of wanneer iets niet helemaal naar behoren werkt. Als ze dit niet doen is het verstandig om elders verder te zoeken.

Waarom gebruikt kantoormeubilair nog lang mee gaat

Gebruikt betekent natuurlijk niet dat ze maar zijn opgekocht en het meubilair staat te verstoffen totdat het wordt opgehaald. Veel bedrijven gaan nog zelf aan de slag met het meubilair. We hebben het dan niet alleen over het controleren, maar ook om het repareren van het kantoormeubilair. Wanneer dit nog iets verder gaat dan hier en daar een krasje wegwerken, noemen we dit refurbishen. Hierbij worden de producten tot een bijna nieuwstaat herstelt. Versleten stof aan een bureaustoel, wordt bijvoorbeeld professioneel gerepareerd of in sommige gevallen zelfs geheel vervangen. De overige onderdelen kunnen dan nog niet gebruikt worden.

Tip: Bekijk het aanbod gebruikt kantoormeubilair van Officetopper.com

Wat nog te vaak gebeurt is dat producten zomaar weg worden gegooid, wanneer er een kleine beschadiging in zit. Refurbished is hiervoor dus een goede oplossing. Maar ook nog perfect ogend meubilair wordt nog al te vaak bij het grofvuil gezet. Gebruikt meubilair kopen redt deze producten dus van een niet verdiende vernietiging. Dit scheelt daarmee ook extra grondstoffen en vervuiling. Het aanschaffen van gebruikt kantoormeubilair is dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar je helpt er ook nog eens het milieu mee. Als bedrijf maak je gelijk een groene start.

Leave a reply