Geurstaafjes in huis gebruiken

Het is niet zozeer de vraag waarom je geurstaafjes in huis zou moeten gebruiken, maar meer de vraag waarom niet? Van het gebruik van geurstaafjes in huis wordt namelijk iedereen blij. Er zijn heel veel redenen waarom je ze her en der in huis zou moeten neerzetten. Geuren wekken namelijk positieve gevoelens op.

Altijd en overal een lekkere geur

Geurkaarsen en wierook geven onmiddellijk een lekkere geur af maar niet voortdurend. Wanneer je geurstaafjes gebruikt, zullen deze dag in dag uit en zonder dat je er verder omkijken naar hebt, hun heerlijke geur verspreiden.

Wanneer is het gebruik van geurstaafjes aan te raden?

Het kan voorkomen dat het in een bepaalde ruimte in huis minder lekker ruikt. Soms is daar een aanwijsbare reden voor, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van een huisdier, een stinkende afvalemmer of etensluchtjes in de keuken, maar dat is niet altijd het geval.

Eyecatcher in vele vormen en geuren

Het aanbod aan geurstaafjes is enorm. Sommige flesjes zijn gewoonweg designwaardig en mogen absoluut in het zicht worden geplaatst. Vierkant, rond, ovaal, klein, groot, hoog, laag, gekleurd of met een print. Welk flesje kies jij? De staafjes zelf variëren van houtkleurig tot wit en zwart. Het aanbod in geuren is overweldigend. Daar zit vast iets tussen wat je lekker vindt. Geen idee welke geur je moet aanschaffen? Onderstaand geven we je per ruimte een paar tips.

In welke ruimtes kan ik geurstaafjes gebruiken?

Je kunt de geurstaafjes in elke ruimte van je huis gebruiken. Houd daarbij wel de “regel” in gedachte dat je per ruimte maar één geur toepast. We geven je graag een paar voorbeelden.

1. De woonkamer

Geur is persoonlijk. Het is jouw woning dus is elke geur goed, zolang je het maar subtiel houdt Een lichte bloemengeur is voor je woonkamer een goede keuze.

2. De keuken

In de keuken hangt vaak een etenslucht. De geur van citrusvruchten kan deze etenslucht het beste onderdrukken. Voor de nodige frisheid zijn geurstaafjes met citroen of sinaasappel voor deze ruimte ideaal.

3. De badkamer

In deze ruimte kun je het beste een geur toepassen die je aan pas gewassen handdoeken of de zee doen denken.

4. Het toilet

Het toilet is vanzelfsprekend misschien wel de belangrijkste ruimte om geurstaafjes te plaatsen. Op het toilet kan elke geur worden toegepast. Alles is beter dan de goedkope geur van een toiletblok of wc-verfrisser.

5. De slaapkamer

In de slaapkamer kom je vast tot rust met de ontspannende geur van lavendel of witte lotus.

5. De werkkamer

Wanneer je over de luxe van een werkkamer beschikt, kun je met kaneel of mint je concentratie verhogen.

Bron: 123vrijwonen.nl

Tags:  

Leave a reply