Je huis snel verkopen via Directhuisverkopen.com

Hoewel je het je in deze tijd bijna niet kunt voorstellen, kan er toch nog best wel wat tijd overheen gaan voordat een woning daadwerkelijk verkocht wordt. Zit je echter in een situatie waarbij een echtscheiding of dubbele woonlasten een rol spelen dan kan het zijn dat deze situatie zeker niet gewenst is. Gelukkig zijn er tegenwoordig mogelijkheden om razendsnel je huis te verkopen en toch een zeer redelijke opbrengst te krijgen. Je kun je huis namelijk snel verkopen via Directhuisverkopen.com. In dit artikel gaan we je hier meer over vertellen.

Mogelijkheden om snel een huis te verkopen

Helaas kunnen er in het leven situaties ontstaan waarbij het voor woningeigenaren zaak is om zo snel mogelijk een huis te verkopen. Het bezitten van een huis vormt op zo’n moment alleen maar een struikelblok op zowel financieel als emotioneel gebied. Als je ervoor kiest om een makelaar in de arm te nemen voor het verkopen van een huis, kan deze verkoop nog wel eens op zich laten wachten. Iets wat je in deze situaties absoluut niet wilt. Gelukkig zijn er ook daadwerkelijk mogelijkheden om snel een huis te verkopen. De organisaties die zich hierin gespecialiseerd hebben garanderen je dat dit binnen enkele weken geregeld is, ongeacht de reden van deze keuze. Het is daarbij fijn om te weten dat je geen bijkomende kosten hoeft te betalen.

Hoe gaat het je huis snel verkopen in z’n werk?

Bij het snel verkopen je huis wordt een relatief eenvoudige procedure gevolgd. Na het aangeven van je intentie om je woning snel te verkopen, zal een makelaar een taxatie uitvoeren. Binnen slechts twee dagen zul je een bod ontvangen dat tussen de 75% en 85% van de marktwaarde van het huis zal liggen. In veel gevallen is dit een zeer gunstig aanbod omdat je hiermee direct vrijgesteld bent van de vaste lasten en er bij deze transactie geen courtage-, makelaars- en/of notariskosten in rekening worden gebracht. Zodra je akkoord gegeven hebt op het bod, ontvang je een garantiecertificaat. Hiermee ben je verzekerd van de verkoop van je woning voor het overeengekomen bedrag. 

Je huis snel verkopen via Directhuisverkopen.com

De uiteindelijke verkoop zal in zijn totaliteit zo’n twee tot vier weken in beslag nemen. Dit komt doordat er natuurlijk ook een afspraak bij de notaris moet worden ingepland voor de officiële overdracht van de woning. Je kunt je voorstellen dat hier een flinke papierwinkel bij komt kijken en dat je in deze tijd zeker niet de enige bent die een huis koopt of verkoopt. Het garantiecertificaat garandeert je echter dat je huis definitief verkocht is waardoor je wel direct eventuele vervolgstappen kunt ondernemen. Denk daarbij aan het aankopen van een nieuwe woning of de afhandeling van een (v)echtscheiding. Directhuisverkopen.com is jouw partner als je in één van de situaties (of een andere urgente situatie natuurlijk) die we hierboven beschreven hebben terecht bent gekomen. Neem vandaag nog contact met ons op want het noodgedwongen te lang aanhouden van een huis kan immers grote financiële gevolgen hebben. 

Tags:  

Leave a reply