Lemax landschap inspiratie

De nieuwe Lemax collectie levert weer nieuwe inspiratie op om jouw kerstdorp te verfraaien. Naast het plaatsen van huisjes en winkeltjes zijn er namelijk nog veel meer mogelijkheden om jouw miniatuurdorp het aanzien van een echt kerstdorp te geven. In deze blog vind je de leukste tips om jouw Lemax landschap levendiger te maken!

  1. Creƫer een natuurlijke omgeving met de bomen van Lemax

Met de bomen van Lemax, waaronder de Glittering pine en Morning Dew Tree, geef je jouw dorp net dat extra beetje groen. Daarnaast kun je er natuurlijk voor kiezen om door middel van wat mos de indruk te wekken van een echt bos. Zo krijgt je dorp een gezellige en levendige indruk. Bovendien kan je op die manier jouw kerstlandschap heel persoonlijk maken.

  1. Voeg wat animatie toe met de dieren van Lemax

Wat is een kerstdorp zonder dieren? Dieren zijn altijd in staat warmte te brengen waar ze ook gaan of staan. Zo geven de rendieren van Lemax een echt kerstgevoel aan jouw kerstdorp. Maar Lemax biedt ook honden, katten en zelfs beren die jouw dorp op kunnen fleuren. Wat dacht je van het grappige Lemax Christmas pooch figuur? Dit beeldje toont 5 honden met een sierlijke krans om hun nek.

  1. Zorg voor een gezellige sfeer met de lampjes van Lemax

Als laatste kun je natuurlijk gemakkelijk voor een beetje sfeer zorgen met behulp van de Lemax adapters en lampjes. Zo voorkom je dat je kerstdorp ooit in het donker komt te staan.

Bekijk het gehele aanbod en laat je verrassen door de mogelijkheden van Lemax!

Leave a reply