Lightboxen, een nieuwe trend in woonland

Veel mensen houden er van om af en toe het interieur een leuke opfrisbeurt te geven. Dat kan je doen door een nieuwe bank te kopen. De muren een heel ander kleurtje te geven of van een behangetje te voorzien. Je haalt een paar nieuwe kasten, maar je kan ook veel eenvoudiger en goedkoper een make-over voor je huis realiseren. Wat dacht je van een fotowand maken met allemaal persoonlijke foto’s. Of wat nieuwe plantjes halen en wat andere kussentjes op de bank. Zoiets lijkt maar een klein gebaar, maar kan al een groot effect geven. Ook is het leuk om eens een lightbox aan te schaffen. Met een lightbox kun je veel verschillende en leuke effecten bereiken.

Waarom iedereen een lightbox zou moeten nemen

Een lightbox is een ongelooflijk multifunctioneel item. Natuurlijk werkt de lightbox goed als sfeerverlichting en omdat de box op batterijen werkt kun je deze overal ophangen of neerzetten. Maar je kunt ook eindeloos variëren met lichteffecten en teksten of afbeeldingen. Je kiest zelfs de afbeelding of het lettertype en creëert zo het effect dat het beste bij jou in de woonkamer past. Zoek op internet naar leuke quotes en uitspraken of plaats er heel persoonlijke teksten in die letterlijk uit je hart komen.

Een lightbox kan in de woonkamer, maar de keuken is ook een geschikte plek

Een lightbox is niet alleen leuk in de woonkamer, maar doet het ook goed in de keuken, in de gang en zelf in de wc! Kan je niet kiezen welke ruimte je een lightbox zou plaatsen? Dat hoeft ook niet. Je bedenkt dan gewoon iedere week een nieuwe tekst en een nieuwe locatie in je huis. Ben je een beetje uitgekeken op de look van je lightbox? Ook dat is geen enkel probleem. Je kunt er nieuwe kleuren letters of andere lettertypen bij bestellen of wat dacht je van emoticons. Speciale plaatjes in kerst- of paassfeer of zet er gewoon een leuke foto in.

Bezoek eens een lightbox shop om allerlei verschillende mogelijkheden te bekijken. Ook de lightbox zelf vind je hier in verschillende varianten. Misschien dat je er op den duur nog eentje bij koopt voor een ander of gewoon lekker voor jezelf.

Tags:  

Leave a reply