Maak je huis af met prachtige woondecoratie

Wat is er nu leuker dan wanneer je huis precies laat zien wie jij bent? Je wilt je er tenslotte helemaal thuis voelen, maar je vrienden en familie ook. Een eigen stijl creëer je natuurlijk allereerst door de keuze voor je meubels. Maar die moeten vaak jaren meegaan en dan neig je al snel naar minder uitgesproken vormen en kleuren. Echt laten zien wie je bent en waar je voor staat, doe je met woondecoratie! Voor de mooiste woondecoratie kom je al snel uit bij COCO Maison.

 

Zorg voor eenheid

Het assortiment van COCO maison bestaat onder andere uit verschillende soorten verlichting, sierkussens, bijzettafeltjes, wanddecoraties en allerlei leuke objecten waarmee je een huiselijk gevoel in huis haalt. Mijn advies is allereerst om woonaccessoires in dezelfde kleuren en materiaalsoorten te combineren om zo één unieke woonstijl te creëren. Wanneer je allemaal verschillende stijlen door elkaar haalt krijg je een rommelige uitstraling.

 

Verschillende stijlen

COCO Maison volgt alle interieurtrends op de voet en ontwikkelt op basis daarvan haar eigen woondecoratie. De collectie wordt continu aangevuld en vernieuwd en is daarom altijd up-to-date. Of je nu van natureltinten houdt en een sobere, meer Scandinavische inrichting of juist van een kleurrijke, bohemien styling; bij COCO Maison vind je voor ieder interieur passende woonaccessoires.

 

Speel in op de seizoenen met sierkussens

Met sierkussens kun je op een leuke manier inspelen op de verschillende seizoenen door steeds voor ander kleurencombinaties te gaan. Kies in het voorjaar voor tinten zoals lichtgeel, groen of lichtpaars. Deze geven jouw woning een frisse uitstraling waardoor je de lente echt in huis haalt. Verruil deze in de zomer voor sierkussens in de kleuren blauw, petrol, roze of zonnig oranje. In de herfst doen bruine en rode sierkussens het erg goed waarmee je een warme sfeer in huis haalt. In de winter leg je stijlvolle kussentjes in de kleuren wit, zwart en/of grijs op de bank. Voeg hier wat sprankelend goud of zilver aan toe en je zit meteen in de gezellige sfeer van de feestdagen!

Tags:  

Leave a reply