Plankdragers, onmisbaar in elk interieur!

De tijd dat plankdragers alleen de functionele, standaard witte rail met witte houders waren ligt lang achter ons! 

Alhoewel deze functionele klassieker absoluut zijn strepen verdiend heeft en nog steeds veel gebruikt wordt, is er tegenwoordig een ruime keuze aan romantische, strakke of juist stoere plankdragers. Want een plankdrager en wandplanken zijn meer dan alleen functionele opbergruimte, ze zijn een toevoeging aan je interieur.

Plankdragers als blikvanger

Tegenwoordig is een plank aan de muur niet meer alleen om de spullen waar je geen plek voor had kwijt te kunnen. Het is een onderdeel van je interieur en daarom mogen de plank en de plankdragers gerust lekker opvallen. 

Heb je een stoer interieur, denk dan eens aan steigerhouten planken met leren riemen als plankdragers.

Houd je meer van industrieel? Ga dan voor zwart metalen plankdragers. Of misschien zelfs voor plankdragers van steigerpijpen.

In een landelijke inrichting kun je natuurlijk voor de smeedijzeren gekrulde plankdragers gaan, maar juist ook de stoere robuuste modellen plankdragers kunnen hier goed werken. Combineer ze met robuuste eikenhouten planken. Eerlijke materialen voor een landelijke stijl. Zo houd je de stijl landelijk, maar wel helemaal van deze tijd.

Een zee van opbergruimte!

Met plankdragers creëer je je eigen opbergsysteem aan de muur precies zoals jij het wilt en waar jij de ruimte voor hebt.

Wil je toch nog ergens die leuke fotolijstjes neerzetten, of je boeken en heb je geen ruimte voor nog een grote kast? Met plankdragers en muurplanken krijg je op een luchtige manier meer opbergruimte. Ze werken perfect om net in dat verloren hoekje nog wat extra ruimte te creëren, zonder je te beperken in de bewegingsruimte.

Plankdragers op alle plaatsen in je huis

Heb je genoeg ruimte in je woonkamer, maar heb je juist meer ruimte nodig in de keuken?

Ook in de keuken zijn plankdragers handig. Wil je geen standaard plastic of houten kruidenrekje? Ontwerp dan gewoon je eigen kruidenrekje, dat past bij jouw stijl inrichting.
Gebruik je in je woonkamer de grotere leren riemen als plankdragers voor je grote wandplanken? Maak dan in je keuken gewoon een smallere variant voor je kruidenpotjes. Of juist ook breder om je voorraadpotten op uit te stallen.

In de badkamer en de wc kun je ook een statement maken met jouw muurdecoratie. Fleur de muur op met een wandplank met wat fotootjes, of gebruik het juist voor wat extra opbergruimte. 
Kies voor de klassieke clips met glasplank of laat jouw woonstijl hier ook spreken en ga hier ook aan de slag met jouw stijl plankendragers.
Durf te experimenteren, het resultaat zal je verrassen!

Bron: hetwoongemak.nl

Tags:  

Leave a reply