Steel look deuren

Ben je op zoek naar een nieuwe deur voor binnenshuis? Wil je iets dat goed past bij je interieur of deze nu landelijk of modern is? Neem dan eens een kijkje bij de steel look deuren.

Wat zijn steel look deuren juist?

Steel look deuren zijn glazen deuren die omlijst zijn met zwart geanodiseerd aluminium. Het aluminium vormt de basis van de deur en geeft een stalen uitstraling van de deur, vandaar ook de naam “steel look”.┬á

De materialen die gebruikt worden voor het maken van zo’n steel deur zijn kwalitatief en duurzaam, daarom hangt er ook een pittig prijskaartje aan vast. Maar de prijs is het zeker waard, want door het gebruik van een poedercoating op de binnendeur, zijn deze deuren gemakkelijk in onderhoud. Poedercoating helpt namelijk bij het voorkomen van roest en vervorming.

Net zoals andere deursoorten, bestaan steel look deuren in verschillende ontwerpen en kleuren. Als je van glazen deuren houdt, is er een grote kans dat je je ding ertussen zal vinden.

Voor elk soort interieur een steel look deur

Steel look deuren worden over het algemeen gebouwd uit modern materiaalgebruik en is over het algemeen strak en elegant. De deuren worden dus meestal geplaatst in moderne woningen, maar kunnen ook zeker wanneer je huis een meer landelijke of retro look heeft.

Er zijn dus verschillende keuze beschikbaar. Een belangrijk effect kan je bereiken door de glassoort te kiezen. Er zijn namelijk verschillende glassoorten zoals: grijs, gezuurd, helder, donkergrijs. Dit zijn de meest gebruikte glassoorten, maar je kan de deur ook laten lakken in een kleur naar je wens. Ook kan je het glas laten zandstralen zodat het glas van je deur een bij jouw interieur passend ontwerp bevat.

Je kan niet enkel het ontwerp van deur kiezen, maar ook hoe de deur opengaat. Zo kan je kiezen voor een deur met scharnieren of voor een pivoterende deur, maar ook is er een optie om te kiezen voor de steel look schuifdeur. Overigens kan ook het formaat van de deur aangepast worden aan jouw woning.

Een steel look deur is dus een goede keuze als je van glazen deuren houdt met een touch van “stalen” accenten, of zo lijkt het toch. Kies voor steel look deuren als je op zoek bent naar degelijkheid en kwaliteit. En kies voor steel look deuren als je op zoek bent naar een brede waaier aan keuzes en een deur die past bij verschillende soorten stijlen van interieur. Een bijkomend voordeel van zo’n deuren is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Een goede keus dus om in overweging te nemen!

Bron: stylishcolors

Leave a reply