Thuis lekker netflixen op je design bank

Het is altijd wel lastig om een goeie film of serie te vinden op Netflix dus ik heb hieronder wat leuke films en series voor jullie genoteerd per genres die jullie eventueel kunnen kijken. Hopelijk vindt je wat leuke films en series tussen, en ik wens je veel lees en kijkplezier. Heerlijk een weekendje thuis op de bank chillen met wat woon inspiratie van ntuwonen onder het genot van een film of serie.

ACTIE FILMS en SERIES

            Prison break :   Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River gevangenis te bevrijden.                  The 100 :   Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.                  How it ends :   Als een mysterieuze ramp de VS in een slagveld verandert, gaat een jonge advocaat met zijn toekomstige schoonvader op zoek naar zijn zwangere verloofde.  
    The hunger games :   In een angstaanjagende toekomst worden de tieners Katniss en Peeta gevraagd voor een tv programma waarin jonge concurrenten een gevecht op leven en dood moeten voeren.              The I-land :   Een groep onbekenden van wie het geheugen is gewist, moet de harde realiteit onder ogen zien en overleven op het eiland dat hen gevangenhoudt.           The walking dead :   Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen.
              Gotham :   Lang voordat hij commissaris werd, besteed de onervaren politieagent James Gordon misdaad en corruptie in Gotham City om de moord op de ouders van Bruce Wayne te wreken.             The equalizer 2 :   Voormalige CIA agent Robert McCall gebruikt zijn dodelijke kwaliteiten nu als misdaadbestrijder en zint op wraak voor de dood van een goede vriend en oude collega.              Venom :   Nadat een journalist fuseert met een snibbige buitenaardse symbiont en ongekende krachten krijgt, vecht hij voor zijn leven tegen een gestoorde wetenschapper.
        When they see us :   Het leven van vijf tieners uit Harlem wordt een nachtmerrie als ze vals worden beschuldigd van een bruut misdrijf in Central Park. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.            Narcos :   Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia.             3096 Days :   Een Oostenrijkse meisje doet er alles aan om te overleven wanneer ze op haar tiende wordt ontvoerd en opgesloten door een sadistische man die haar verkracht en martelt.
Tags:  

Leave a reply