Traditionele tuinkachel Napels van Sens-Line

Het assortiment van Tuinkachelgigant beschikt over vele verschillende tuinkachels in allerlei uitvoeringen, vormen en formaten. Als je op zoek bent naar een tuinkachel met een traditionele uitstraling maar die toch beschikt over hedendaagse gemakken en functies, dan is de Napels tuinkachel van Sens-Line precies wat je zoekt.

Ruime tuinkachel

De tuinkachel Napels van Sens-Line is een ruime tuinkachel gemaakt van zwart gepoedercoat metaal. Dit zorgt ervoor dat de materialen goed bestand zijn tegen hitte en vuur. De Napels tuinkachel is 110 centimeter hoog, 64 centimeter breed en 50 centimeter. Dit maakt dat de tuinkachel over een grote kachel beschikt, maar toch voor iedere ruimte geschikt is. Daarnaast past de tuinkachel in vrijwel iedere tuinstijl door de traditionele uitstraling. Ook de materiaalkeuze helpt hierbij.

Handige deur

De Napels tuinkachel beschikt over een handige deur aan de voorkant van de tuinkachel. Deze deur is niet alleen eenvoudig te openen wanneer je de voorraad hout bij wilt vullen. De deur beschikt daarnaast niet over een glazen binnenkant, maar juist over een rooster van gaas. Hierdoor wordt wel alle warmte van het vuur verspreid rondom de gehele tuinkachel, maar ben je wel beschermd tegen vuurvonken die mogelijk wegspringen. Dit maakt de tuinkachel van Sens-Line ook nog eens extra veilig.

Grill rooster

Deze Napels tuinkachel van Sens-Line beschikt ook over een barbecue grill rooster. Hierdoor is de tuinkachel eenvoudig om te turnen tot een barbecue waarmee je met een groot gezelschap kunt genieten van een barbecue. Ook biedt de tuinkachel genoeg warmte om een groter gezelschap van warmte te kunnen voorzien. Dit maakt dat de Napels tuinkachel uitermate geschikt is voor lange barbecue avonden met een groot gezelschap, waaronder een familie bijeenkomst. De functie en de uitstraling van deze tuinkachel van Sens-Line zorgen dan ook voor extra sfeer en staan garant voor een lange warme avond in je tuin.

Tags:  

Leave a reply