Welke kaarsen en Himalaya zoutlampen wil je kopen?

Ter aanvulling op een mooi ingerichte woonkamer kun je mooie woondecoratie artikelen toevoegen. Als de vloer licht en de kasten, kachels, banken, stoelen, planten en tafels op hun plek staan kun je beginnen met het sfeervol inrichten van je woning. Leuke kaarsen en een mooie Himalaya zoutlamp horen daar bij!

Kaarsen voor een sfeervolle inrichting

Niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van de huiskamer, maar toch met een groot effect op de sfeer kun je een aantal kaarsen neer zetten. Zeker nu schemer steeds vroeger begint en straks een lange, druilerige winter haar opwachting maakt kun je maar beter voorbereid zijn op lange avonden binnen zitten. Met het aansteken van een kaars leg je de basis van een gezellige sfeer. De warme gloed van de vlam zet de omgeving in een mooi licht en het licht dansen van de vlam geeft dynamiek aan de ruimte. Je kunt hierbij denken aan grote rustieke kaarsen van Bolsius, slanke dinerkaarsen van Gouda, robuuste mammoetkaarsen of eenvoudige theelichten. Je hebt alle keuze in de webshop Van Kaars tot Servet. Naast het grootste online aanbod van kaarsen kun je hier ook allerlei andere woonaccessoires kopen, zoals lantaarns, lampionnen, verlichte bloempotten, serveerplanken, planten, haardhout en schitterende zoutkristal lampen.

De Himalaya zoutlamp

De zoutlampen wordt een energie zuiverende werking toegeschreven vanwege de ioniserende werking van het hete zout. Met name de originele Himalaya lampen werken goed, vanwege het hoge zoutgehalte in de steen. Daarbij zien deze kristal lampen er fraai uit door de warme oranje/ rode/ gele/ roze kleuring en de mooie vormgeving. Elke zoutsteen lamp is uniek, omdat het om een natuurproduct gaat dat handmatig vervaardigd wordt. De Himalaya zoutlampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten. Ze zijn voorzien van een snoer met schakelaar en een lamp in de steen die eenvoudig vervangen kan worden. Desgewenst kun je een exemplaar met of zonder houten voet kopen. Een mooi decoratie item dat een echte aanvulling is op de sfeer in huis.

Leave a reply