Welke kleuren kun je combineren met een zwarte sidetable

Het combineren van een sidetable is eigenlijk vrij makkelijk vooral omdat het bijna overal wel bij past. Maar wanneer je een sidetable gaat kiezen in een kleur kan het al wat lastiger zijn om deze te combineren met je andere meubels. Een zwarte sidetable biedt daarentegen heel veel mogelijkheden. Benieuwd waar jij je zwarte sidetable mee kan combineren? Wij vertellen het hieronder!

Meubels combineren

Wanneer jij je meubels wilt gaan combineren is het belangrijk dat je eerst gaat kijken hoeveel ruimte je hebt. Je moet ervoor zorgen dat de meubels goed in de ruimte passen. Wanneer je voldoende ruimte hebt voor alle meubels kan je gaan kijken of de meubels bij elkaar passen. Wanneer je bijvoorbeeld heel veel ronde meubels hebt is het misschien wel mooi om te kiezen voor een vierkant meubel. Dit zorgt ervoor dat alles een beetje gebroken wordt en maakt het direct wat speelser in de woonkamer.

Kleuren combineren

Wanneer je een sidetable gaat nemen in een kleur kan het lastig zijn om deze te combineren met de rest van je meubels. Wanneer je namelijk kiest voor een opvallende kleur kan de sidetable er uitspringen maar misschien was dat wel niet helemaal de bedoeling. Je moet dus gaan kijken naar de andere kleuren van je meubels en je sidetable hiermee gaan combineren.

Een zwarte sidetable combineren

We weten allemaal wel dat een zwarte sidetable makkelijk te combineren is. Een zwarte kleur past eigenlijk overal wel bij en een zwarte sidetable is dus ook erg makkelijk te combineren. Wanneer je bijvoorbeeld van een wat drukker interieur houdt kan je zwarte sidetable combineren met andere kleuren. Wanneer je een wat rustiger interieur wilt hebben kan je er het beste voor kiezen om 1 kleur te combineren met de zwarte kleur. Kies bijvoorbeeld voor een mooie gouden kleur of juist voor een frisse lichte kleur.

Tags:  

Leave a reply