Woonboulevard staat voor gezelligheid

Naar een woonboulevard ga je toch vooral als je net een woning hebt en naarstig opzoek bent naar nieuw meubilair? Nou dat is zeker niet voor iedereen het geval. Uiteraard ga je naar een woonboulevard voor de inrichting van je huis. Maar steeds meer mensen gaan gewoon naar de woonboulevard als uitstapje, voor de gezelligheid. Ik ben één van die mensen en ik zal je uitleggen waarom.

Verschillende woonboulevards

Om maar aan te geven hoe leuk ik het zelf vindt om woonboulevards te bezoeken: ik heb de meeste woonboulevards van Twente (de regio waar ik woon) al eens bezocht. Lekker met de familie en kids woonwinkels bezoeken. Vooral de woonboulevard in Oldenzaal vond ik heel leuk pittoresk en gezellig. Een absolute aanrader om eens te bezoeken. Verder liep ik een woonwinkel in Enschede binnen, die me is bijgebleven. De woonwinkel heet Woon & Slaap. Een hele leuke en winkel, waar we warm werden ontvangen en waar we uitstekend advies hebben gekregen over de inrichting van ons huis.

Reden voor bezoekje aan woonboulevard

Samen met je partner of het hele gezin naar een woonboulevard gaan heeft iets speciaal. Het is gezellig en leuk om samen een woonwinkel binnen te stappen en meubels uit te zoeken voor je eigen huis. Een soort van bevestiging dat je nu echt je eigen huisje, boompje, beestje hebt. Maar, als gezegd, je hoeft niet per se met een specifiek doel een woonboulevard te bezoeken. Men komt ook naar een woonboulevard met feestdagen, zoals tweede paasdag. Dan is een woonboulevard helemaal vol. Bovendien wordt een woonboulevard op een willekeurige zondag ook vaak bezocht. Men heeft dan niks te doen en gaat gewoon neuzen op een woonboulevard. Dus schaam je er vooral niet voor en laat iedereen weten hoe fijn het is om een woonboulevard te bezoeken!

.

Tags:  

Leave a reply