Zonwering veranda voor extra schaduw

Een zonwering veranda houdt de zon buiten de deur wanneer je dat wil. Zo kun je bijvoorbeeld ongestoord tv kijken zonder dat de zon jouw kijkplezier wegneemt of kun je de warmte buiten houden op een warme zomerse dag. Daarnaast is een zonwering handig wanneer je niet wil dat je meubels of behang gaan verkleuren door de zon. Je kunt hiermee zelf bepalen wanneer je de zonwering in gebruik neemt en wanneer niet. Zo kun je lekker buiten in de zon zitten wanneer de zonwering in is en kun je de zon buiten houden wanneer de zonwering uit is. De zonwering is te plaatsen op de standaard veranda maar ook op de carport. Zo kan dus ook de auto te allen tijde uit de zon staan. Dit is in de zomermaanden erg fijn omdat de auto erg kan opwarmen.

De voordelen van een zonwering veranda

De zonwering veranda is een veranda waarbij de zonwering bovenop is geplaatst. Zo kan de zon dus vanaf het dak tegen worden gehouden zodat je wel lekker buiten kunt zitten maar toch voldoende schaduw hebt. Ook kun je hiermee schaduw creƫren in de woonkamer zodat je ongestoord een boek kunt lezen zonder dat de zon steeds in je ogen schijnt. Hiervoor hoef je dus niet extra zonwering te plaatsen voor de ramen maar houd je de zon buiten met de zonwering veranda. Doordat de zonwering veranda eenvoudig te bedienen is op afstand kun je dus ook van binnenuit de zonwering naar beneden halen. Zo hoef je dus niet eerst naar buiten en kun je dit vanaf de bank bedienen.

De montage van een zonwering veranda

Je kunt de zonwering kopen als extra toevoeging op de bestaande veranda of je kunt een complete zonwering veranda kopen. Bij de montage van de zonwering van een elektrische monteur deze aansluiten. De veranda zelf is in veel gevallen makkelijk op te zetten door de gebruiksaanwijzing maar de elektrische zonwering vraagt wat meer werk. Na de installatie kun je zorgeloos genieten van de nieuwe zonwering van VerandaExpress. Voor extra bescherming tegen weersomstandigheden kunnen er verstevigende elementen aan de zonwering veranda worden toevoegen zoals bijvoorbeeld een glazen schuifdeur of extra glazen wanden. Op die manier bescherm je ook meteen de overkapping af waardoor je naast de zon, ook meteen de wind en regen buiten houdt.

Veilig en robuust

Bij reguliere zonwering zie je soms dat deze erg bewegen wanneer er een windje staat. Daarom wordt ook vaak aangeraden om het scherm niet omlaag te doen bij wind. Dit zou betekenen dat je in de warmte zit en de zon niet buiten kan houden. Met een zonwering bovenop een veranda heb je hier geen last van. De zonwering glijdt op het dak naar beneden waardoor er geen wind onder kan slaan. Op die manier hoef je je hier dus geen zorgen over te maken. Daarnaast zijn de veranda’s gebouwd om tegen een stootje te kunnen. Door het gebruik van aluminium zal de zonwering veranda niet gaan roesten en blijft die jarenlang mooi. Ook het doek van de zonwering kun je eenvoudig reinigen wanneer dit nodig is.

Leave a reply