Handig: in 3D je volgende badkamer ontwerpen

Een badkamer ontwerpen is een behoorlijk tijdrovende klus. Daarbij is het lastig in te schatten hoe het uiteindelijke resultaat er uit zal komen te zien. Elke ruimte is immers weer anders: wat in de ene badkamer goed werkt, komt in de andere badkamer niet hetzelfde over. De oplossing? In 3D je badkamer ontwerpen.

De juiste inrichting kiezen

Met een online tool kun je je eigen badkamer online ontwerpen. Om te weten of er voldoende ruimte is om al je ideeën in je toekomstige badkamer te implementeren dien je eerst de afmetingen op te geven. Hierdoor zie je direct hoeveel ruimte je gewenste voorzieningen in beslag gaan nemen. Doordat je deze keer op keer kunt draaien en verplaatsen wordt het makkelijker om tot nieuwe inzichten te komen. Wellicht past een badkuip toch wel, of passen er plots twee wasbakken naast elkaar. Met de juiste indeling kan de ruimte optimaal benut worden en is er meer mogelijk dan je denkt!

Blader door de opties

Ga je je eigen badkamer ontwerpen? Dan kun je kiezen uit talloze soorten en stijlen voor je sanitaire voorzieningen. Wellicht heb je enkel een simpele wastafel, douche en toilet in gedachten, maar er zijn natuurlijk meer opties mogelijk. Denk aan mooi afgewerkte kranen, een radiator, of zelfs een sauna of stoomcabine. Het grote voordeel van een online ontwerptool voor je badkamer is dat je direct het verschil kan zien. Kies je voor een enkele of dubbele wastafel? Wil je een losse badkuip, een bad-douche-combinatie, of staat juist een mooie inloopdouche beter? Hoeveel opbergkasten heb je nodig, en waar ga je die plaatsen? De mogelijkheden zijn eindeloos en compleet aan te passen aan jouw wensen!

Binnen no time is jouw ontwerp realiteit

Maar denk ook aan de keuze tussen verschillende vloer- en wandtegels en de plaatsing van badkamermeubels en andere accessoires. Doordat je je badkamer via verschillende invalshoeken kunt bekijken weet je wat gaat werken en wat niet je beter kan laten. Stap voor stap ontwerp je je eigen badkamer. Tevreden met je badkamer ontwerp? Dan bestel je met één klik op de knop alle benodigdheden. Et voila! Jouw nieuwe badkamer is binnen no time klaar voor installatie.

Leave a reply