Badkamer interieur stijlvol met een glazen douchewand

Badkamer interieur stijlvol met een glazen douchewand

Uw woning richt u natuurlijk helemaal in naar uw eigen smaak. Voor uw badkamer interieur geldt dat natuurlijk niet anders. Hierom zijn er tegenwoordig steeds meer stijlvolle meubels te verkrijgen voor in de badkamer. Zo kunt u uw badkamer interieur helemaal inrichten zoals u zelf wilt.

Het gebruik van glas in de badkamer

Voor het inrichten van de badkamer wordt er tegenwoordig steeds meer glas gebruikt. Er komen steeds meer glazen mogelijkheden voor in de badkamer en hier wordt door de consument graag gebruik van gemaakt. Glazen badkamer meubels hebben een stijlvolle en moderne uitstraling. U kunt hierbij denken aan een glazen wasbak, een glazen douchewand, een glazen deur of een afscheidingswand van glas. Het materiaal glas laat doorgaans veel licht door en het vergroot dan ook de ruimtelijkheid van de kamer. Zelfs bij een kleine badkamer kan dit ervoor zorgen dat het lijkt alsof er meer ruimte is.

Meer comfort door een glazen wand

Door een glazen douchewand of een glazen douchecabine te plaatsen zorgt u ervoor dat er na het douchen nog steeds een aangename gevoelstemperatuur heerst. Ook in een koude winter is het dan dus toch aangenaam in uw douche. Naast dit voordeel is glas gemakkelijk om te reinigen doordat er een speciale coating wordt aangebracht.

Houd rekening met de privacy

Privacy in de badkamer is natuurlijk erg belangrijk. Hierom worden glazen douchewanden en glazen deuren vaak geleverd in melkglas of met een aantal stroken matte folie. Hierdoor zijn sommige plaatsen in de badkamer niet vanuit alle hoeken te zien, zodat de privacy altijd aanwezig blijft. Deze matte glassoort of matte folie zorgt ervoor dat er wel licht door het glas schijnt maar zorgt er tegelijk voor dat er niet doorheen kan worden gekeken.

Bron: Huisfocus.nl

Tags:  

Leave a reply