De nieuwste trend, een bar in je keuken

De trend van nu is een heuse bar in jouw keuken. Eerst kende we de eettafel in de keuken, deze verschoof in de jaren naar de woonkamer en nu is er dan een heuse bar in de keuken. Praktisch door zijn formaat, handig omdat je er aan kunt zitten, maar ook even snel hangen en ook nog eens trendy.

Kookeiland

De bar in de keuken is eigenlijk het verlengde van het kookeiland. Bij een kookeiland kun je natuurlijk prima een bar creëren. Ook nog eens heel handig als extra werkruimte en dus multifunctioneel. Houd de bar in de zelfde stijl als de rest van de keuken en het zal een mooi geheel vormen. Voor inspiratie zijn er diverse websites om te bezoeken op internet, een van onze aanraders is toch welk keukenuitrusting.nl. Een duidelijke site met veel keuken inspiratie!

Multifunctioneel die keukenbar

Dat een keukenbar handig is, blijkt wel uit de vele mogelijkheden die deze bar je bied. Je kunt er prima aan ontbijten, of even gezellig kokkerellen als iemand staat te koken. Uiteraard kun je er ook gewoon aan eten en ben je dicht bij het aanrecht om meteen de vuile vaat weg te kunnen werken.
Een keukenbar past in ieder interieur. Of je nu een landelijke, industriële of moderne keuken hebt het past altijd!

Kies de juiste barkruk

Een bar is natuurlijk niet af zonder de juiste barkrukken. Kies voor stoere kuipstoeltjes, barkrukken bekleed met trendy velours of ga voor een klassieke barstoel met of zonder stof. Wel zijn er een paar dingen waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een barkruk. Wanneer je een bar in de keken hebt kun je het beste kiezen voor een barkruk die goed schoonmaken is. Ook zeer belangrijk, let op de hoogte van de bar. Een te lage kruk bij een te hoge tafel is natuurlijk niet ideaal!

Bron: Diyjournal.nl

Leave a reply