Design interieur

Design interieur

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor tijdloze, eenvoudige designmeubelen. Het grote voordeel bij design meubelen is dat deze er na verschillende jaren nog altijd hedendaags uitzien. Die zorgen steevast voor een blikvanger in een rustgevend interieur. Design meubelen heb je er in allerlei soorten en maten en voor ieder soort interieur is er een designstuk te vinden wat hier bij aansluit, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Design interieur hoeft niet duur te zijn

Vaak denk je bij een design interieur aan meubelen een accessoires welke veel geld kosten. Toch hoeft dit ook niet zo te zijn, het hoeft niet altijd veel geld te kosten om een mooie blikvanger in een ruimte te plaatsen. Daarnaast heb je aan één design item genoeg, deze kan heel de kamer naar zich toe trekken. De kunst is dan natuurlijk wel om er voor te zorgen dat je dit design item op de juiste manier benadrukt.

Kleur en licht

Werk bijvoorbeeld met kleur, koop een design fauteuil in een opvallende en afwijkende kleur, natuurlijk gaat deze dan direct opvallen. Met een beetje verf kun je ook al heel wat doen, zo kun je een muur met een prachtig schilderij of kunstwerk juist benadrukken met een kleur er om heen. Onderschat ook de werking van licht niet, zorg bijvoorbeeld dat de focus van het licht op je design meubel komt te liggen

Leave a reply