Glas als decoratie in uw woning

Glas als decoratie in uw woning

Uw woning decoreren met glas kan op verschillende manieren. Denk aan glas-in-lood, een foto op glas of LED-glas. Door de eigenschappen van glas kunnen mooie resultaten worden bereikt.

Glas-in-lood

Bij glas-in-lood denkt u al gauw aan vroeger, aan de kleine raampjes boven voordeuren, in de voordeur zelf of in de schuifdeuren bij een kamer-aan-suite. Of u denkt aan kerkgebouwen met de betoverende Bijbelse taferelen in de gotische glas-in-lood ramen. De bekendste kunstenaar op dit gebied was toch wel Marc Chagall die pas op zeventigjarige leeftijd deze kunstvorm zich eigen maakte. Glas-in-lood kent vele mogelijkheden. Voor u kan er op maat en naar wens een glas-in-lood raam worden gemaakt. Ook voor herstelwerkzaamheden, zoals het lood, kunt u voor het oude glas-in-lood raam bij A&A glashandel terecht. Het is tevens mogelijk om te printen op glas-in-lood, dat maakt dat wij u uniek glas-in-lood kunnen leveren geheel volgens uw wensen.

Foto op glas afdrukken

Om een foto op glas af te laten drukken, kan in elke glassoort gebruikt worden met een gladde structuur. Door deze gladde structuur komt uw foto mooi naar voren en is deze goed zichtbaar. Het gladde oppervlak van glas laat elk detail extra mooi uitkomen en de glanzende eigenschap van glas maakt de kleuren helderder. Uw foto krijgt door deze combinatie een luxe uitstraling. Goede redenen dus om ervoor te kiezen uw foto op glas af te laten drukken.

Gekleurd glas

Gekleurd glas is heel populair. Dat is niet zo gek, want je kan het veel toepassen in en rondom je huis. Het word veel gebruikt voor keukenachterwanden, kastdeuren  of tafelbladen. A&A Glashandel gebruikt in deze gevallen altijd hardglas (veiligheidsglas) dit glas wordt exact voor u op maat gemaakt.  Als basis kan helder, extra helder, glanzend of mat glas gebruikt worden. Op dit doorzichtige glas komt dan een “verflaag”die in iedere ral kleur aangebracht kan worden. We nodigen u graag uit in onze showroom om inspiratie op te doen. Ook kunt u een offerte aanvragen zodat u een idee krijgt van de kosten voor uw situatie.

LED-glas

Met LED glas creëert u een ultramodern bijna futuristisch uiterlijk in uw woning. Een puntraster dat is geprint op glas (afbeelding / logo), licht op wanneer de LED-verlichting wordt ingeschakeld. Daardoor wordt het glas verlicht. Wanneer het LED-licht wordt uitgeschakeld, is het glas weer  semidoorzichtig. Het kan bijvoorbeeld als achterwand boven een aanrecht worden geplaatst, maar ook als gevelbekleding, wandverlichting en displays.

Leave a reply