Wijnkoeler: Wat zijn de voordelen?

Als liefhebber van wijn snap je misschien niet echt het voordeel van een wijnkoeler. Natuurlijk is een wijnkoeler leuk om je fles in te presenteren. Alleen je kan de fles natuurlijk ook gewoon lekker makkelijk in de koelkast doen. Bij dit laatste zit juist het probleem. Voordat een wijn op temperatuur is ben je zo 2 uur verder als het niet meer is. En laat je nou net de fles vergeten in de koelkast te doen. De wijnkoeler zorgt ervoor dat je binnen 5 minuten van een lekker koud drankje kan genieten. Je kan hem ook nog eens op de perfecte serveertemperatuur brengen. Dankzij de wijnthermometer weet je precies hoe koud deze moet zijn.

De wijnkoeler zorgt ervoor dat de wijn koud blijft

Je zit heerlijk aan tafel te genieten met vrienden en familie. Alleen één probleem. Je ziet de temperatuur van je fles steeds verder teruglopen. Je moet dus weer opstaan en de fles in de koelkast bewaren. Alleen het nadeel hiervan is dat de fles weer een lange tijd nodig heeft om op temperatuur te komen. De wijnkoeler heeft binnen 5 minuten je fles weer op de gewenste temperatuur gebracht. Je wijn blijft zo mooi koud. Je kan heerlijk aan tafel blijven genieten van het heerlijke eten en de wijn bijschenken.

Wijnkoeler is een prachtig fashion item

In de Rode Wijnglazen Shop hebben we de wijnkoeler in verschillende designs en varianten. De meest goedkope versie is een omhulsel die je om de fles heen schuift. Deze is al verkrijgbaar vanaf een paar euro. Je hebt ook een wijnkoeler met karaf. Dit is echt super chique om op tafel te zetten tijdens een diner. De koeler zorgt ervoor dat de wijn koud blijft en het karaf zorgt voor een mooie combinatie. Je kan zo extra genieten van je favoriete wijn en het gezelschap om je heen. Kijk zelf welke het beste bij je past en geniet nog meer van je wijn!

Tags:  

Leave a reply