Eyecatcher op een beurs of evenement? Kies voor tapijt met print!

Nu de beurzen en evenementen weer door mogen gaan, branden evenementeigenaren los met ideeën over het vormgeven van de bijeenkomsten. De juiste toon en sfeer creëren voor evenementen is één van de meest belangrijke taken van de hosts. Bezoekers zullen een veel positievere indruk krijgen wanneer de bekleding van een evenement past bij de gelegenheid. Ben je op zoek naar een echte eyecatcher op een evenement? Ga voor een gedurfd tapijt met print.

Logo’s, afbeeldingen of standaard prints

Tapijt met print kan op eindeloos veel manieren gepersonaliseerd worden. Prints kunnen druk of fel gemaakt worden, naar invulling van het evenement. Gaat het om een bedrijfsevenement? Laat logo’s of slogans op het tapijt drukken om duidelijk te maken waar het evenement over gaat. Dit is direct een subtiele manier om reclame te maken voor jouw bedrijf en een indruk achter te laten op de bezoekers. Bedrijfslogo’s verwerken in het decor straalt professionalisme uit en kan jouw naamsbekendheid een boost geven.

Ook afbeeldingen kunnen op tapijt weergegeven worden. Felle prints kunnen ingezet worden voor beurzen of festivals. Congressen vragen vaak om een print die een formele indruk wekt, zoals een tapijt met een effen kleur en simpele vormen erop. Wanneer het doel is om indruk te maken, kan een tapijt met print bijdragen als echte eyecatcher.

De zoektocht naar hoogwaardige kwaliteit 

Tapijten laten bedrukken voor evenementen wordt idealiter gedaan door een bedrijf dat hier veel ervaring mee heeft. Afbeeldingen of tekst die vaag worden afgebeeld met verkleuringen komen onprofessioneel over. Kwaliteit is van groot belang. Advies over welk soort tapijt het best past bij een evenement, kan je altijd inwinnen bij betrouwbare bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en produceren van evenemententapijt.

Deze bedrijven kunnen er overigens ook voor zorgen dat de tapijten op maat gemaakt worden en met precisie uitgesneden worden. Op deze manier krijg jij een echte eyecatcher op jouw evenement.

Tags:  

Leave a reply