Kledingkast op maat kopen?

Ben je op zoek naar een kledingkast die op maat voor jou gemaakt is? Dan ben je bij Bedroomshop aan het juiste adres! Ieder zijn leven en daarmee zijn stijl is anders. Waarom zou er dan één en dezelfde kledingkast voor iedereen zijn? Bij Bedroomshop zijn ze het hier volmondig mee eens en bieden jou daarom de mogelijkheid om een kledingkast naar eigen wensen samen te stellen! Pas de kleuren aan zodat ze matchen met jouw huidige slaapkamerinterieur of design je kast zo dat het een echte eyecatcher is. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Aansluiten bij de rest van je interieur

Zowel je interieurstijl als kledingstijl verschilt van dat van jouw buurman of buurvrouw. Als jij bijvoorbeeld groot fan bent van een landelijk interieur, dan wil je dit natuurlijk het liefst laten terugkomen in de kledingkast. Kies dan voor een houtlook materiaal in een lichte, natuurlijke kleur. Dit sluit dan perfect aan bij je landelijke interieur! Industriële stijl toch meer jouw ding? Kies dan voor donkere kleuren en laat metaal/aluminium terugkomen in de handvaten van de kledingkast.

Interieur van de kledingkast aanpassen

Zijn jeans niet weg te denken uit jouw dagelijkse routine? Of hang je graag je t-shirts netjes in de kast om kreukels te voorkomen? Bij Bedroomshop bepaalt jouw kledingstijl de interne indeling van de kast. Heb je dus baat bij veel legplanken of hangrekken? Geen probleem! Wij bieden je de mogelijkheid om dit zelf naar eigen voorkeuren in te delen. Hoe breder de kast, des te meer mogelijkheden je hebt.

Luxe opties bijbestellen

Wil je ook zonder dat je het licht aan moet doen, goed kunnen zien wat je uit de kast haalt? En als je het aangetrokken hebt gelijk kunnen zien hoe het staat in plaats van helemaal naar een spiegel lopen? Ook dat is mogelijk! Breidt je kledingkast uit met diverse luxe opties als spiegeldeuren en binnenverlichting om jouw kast de perfecte finishing touch te geven.

Tags:  

Leave a reply