Kleur in je slaapkamer!

Kleur in je slaapkamer!

Steeds vaker zie je kleur terugkomen in de slaapkamer. Niet alleen een enkele kleur wordt gebruikt maar ook diverse kleurcombinaties. Dit terwijl we de slaapkamer juist lange tijd erg rustig hebben gehouden wat betreft aankleding en kleur. Je ziet voornamelijk drie verschillende kleurstijlen: lichte kleuren, natuurlijke kleuren en felle kleuren. Door deze kleuren te combineren met vriendelijke en zachte vormen kun je heerlijk wegdromen in je slaapkamer!

De natuurlijke kleur

Een natuurlijke kleur is vaak nog het meest populair. Kies bijvoorbeeld voor een boxspring in beige, bruin, wit of antraciet. Deze kleuren kun je allemaal combineren, denk bijvoorbeeld ook aan het gebruik van groen in een natuurlijke slaapkamer. Groen is ook een rustgevende kleur en daarom ideaal om toe te passen in de slaapkamer, zeker in combinatie met natuurlijke stoffen.  Denk bijvoorbeeld aan het neerleggen van een wollen kleed, een sprei van katoen en een nachtkastje van steigerhout.

Flitsende kleuren in de slaapkamer

Wat we lang niet terugzagen is het gebruik van flitsende en felle kleuren in je slaapkamer waarmee je energie kunt opwekken. Denk bijvoorbeeld aan neonkleuren in combinatie met de koele uitstraling van beton, metaal of glas. Wanneer je de felle kleuren verwerkt in accessoires kun je ook eens vaker wat afwisselen.

Kijk ook een naar een nieuwe slaapkamervloer.

Leave a reply