De Laminaatexpert voor al uw laminaatoplossingen

Er zijn tal van opties als u kiest voor een nieuwe vloer. Maar voor de meeste mensen is laminaat de beste. Dit komt omdat laminaat zowel het uiterlijk van houten planken en echte tegels imiteert zonder in dezelfde prijsklasse te zitten. Dit maakt laminaat zowel een esthetisch goede optie als een betaalbare. Daarnaast is laminaat, indien goed gelegd, ook makkelijk af te nemen. Bij hout of tegels kan vuil in de voegen gaan zitten maar bij strak gelegd laminaat is dit niet het geval. Maar ook in de laminaatwereld zijn er tal van merken en leveraars. Zoals bijvoorbeeld Quick Step laminaat wat geleverd wordt door Laminaatexpert

De levering door Laminaatexpert

Laminaatexpert is een uitstekende keus als het gaat om laminaat. Ze hebben namelijk een zeer breed assortiment aan laminaatmerken van hoge kwaliteit. Eén daarvan zal ik zo meteen verder toelichten. Wat Laminaatexpert ook een goede keuze maakt, is hun optie voor combideals. Dit zijn deals waarin je voor een gereduceerd bedrag extra service krijgt in combinatie met een laminaatenpakket. Zo kan je bijvoorbeeld voor een deal kiezen waarbij Laminaatexpert het laminaat ook legt. Dit is bijvoorbeeld de budget optie. Maar er is ook een optie die je veel meer keuzes geeft, als dit binnen je budget past. Stel je voor, wel meer dan 50 keuzes uit verschillende soorten laminaat én het wordt gelegd én premium afwerkplinten. Het ligt allemaal aan het soort deal dat je kiest maar je ziet dat er voor iedereen een optie bijzit.

Het merk Quick-Step

Quick-Step is misschien wel het grootste merk op het gebied van laminaat. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Het merk heeft zichzelf over de jaren heen opgebouwd door hun goede producten. Quick-Step heeft enorm veel opties als het gaat om laminaat. Zo hebben ze standaard laminaat maar ook vinyl en XXL-laminaat. Wat Quick-Step laminaatvloeren kwalitatief goed maakt, is het feit dat ze zijn opgebouwd uit verschillende lagen. Vier in totaal. Iedere laag heeft een andere functie en samen zijn ze slijtvast en zorgen ze voor lang behoud van een mooie vloer.

Zoals ik al zei, zijn er heel veel merken en leveraars van laminaat. Zoveel dat het heel begrijpelijk is dat je misschien wel wordt overweldigd door de mogelijkheden. Ik hoop dat ik je met deze blog iets meer informatie heb gegeven en de opties iets duidelijker heb gemaakt. Dan ben u zo weer een stapje verder bij een goede keuze en de voltooiing van uw verbouwing.

Leave a reply