De mooiste vloeren voor dit najaar

Spannend! Het najaar gaat weer beginnen en dat betekent dat we weer een hoop nieuwe trends gaan tegengekomen. Ook op het gebied van wonen en interieur zijn de trends voor aankomend najaar bekend geworden. Vooral de vloeren met een warme tint winnen terrein aankomend seizoen. Benieuwd welke vloeren dit zijn? Je leest het hier!

De ouderwetse vissengraat vloer

De vissengraat vloer gaat alweer een tijdje mee maar was de afgelopen jaren niet heel populair. Toch heeft deze vloer een kleine upgrade gehad en is helemaal terug van weggeweest. Waar vroeger voornamelijk hout werd gebruikt voor de vissengraat vloer is dit najaar de pvc vloer helemaal hot. De pvc vloer heeft het uiterlijk van een houten vloer maar is gemaakt van een meer onderhoudsvriendelijk materiaal. Daarnaast zijn deze vloeren vaak ook iets budgetvriendelijker waardoor ieder huishouden kan en mag genieten van een prachtige vloer. Voor de warme, bruine tinten zijn topfavoriet en kunnen goed gecombineerd worden met een natuurlijke woonstijl of landelijke woonstijl. 

De multicolor vloer

Welke vloer we ook veel terug gaan zien aankomend najaar is de multicolor vloer. De multicolor vloer is een vloer met meerdere kleuren en is over het algemeen alleen verkrijgbaar in laminaat. Laminaat heeft ook de uitstraling van een houten vloer maar is net zoals de pvc vloer een stuk onderhouds- en budgetvriendelijker. Deze vloer is daarnaast ook nog eens heel simpel en snel zelf te leggen, zelfs met twee linkerhanden. De multicolor vloer bestaan zowel uit lichtere als donkere tinten zoals beige, lichtbruin en donkerbruin. Door deze kleurencombinatie is het aanblik heel apart en bijzonder. Perfect voor ieder met een bijzondere en unieke smaak qua woonstijl. 

Een vloer van natuursteen

Naast pvc en laminaat zien we ook de vloeren van natuursteen flink in populariteit stijgen. Steeds meer mensen gaan over op marmer, graniet of leisteen. Deze vloer wordt niet alleen in de keuken en of badkamer gelegd maar ook in de woonkamer is hij zeer favoriet. Daarnaast zijn deze vloeren ideaal voor vloerverwarming wat dan weer een leuke bijkomstigheid is voor de winter. De vloeren van natuursteen zijn daarnaast ook ontzettend onderhoudsvriendelijk en erg duurzaam. 


Benieuwd waar je deze vloer en alle andere vloeren voordelig kunt kopen? Bij de vloeren outlet hebben ze een groot aanbod aan laminaat, pvc, parket en nog veel meer. En ben je nog niet zeker over welke vloer nu geschikt is voor jouw woning? Vraag dan vrijblijvend en gratis advies bij een van de experts.  

Leave a reply