Nieuwe vloer? Kies voor laminaat!

Is het tijd geworden voor een nieuwe vloer? Dan is het aan te raden om over te stappen naar laminaat. Laminaat is immers tijdloos, kost weinig tijd om te onderhouden en de kwaliteit is hoog.  Als u kiest voor een Europees merk, dat bent u verzekerd van een topkwaliteit vloer.

Kwaliteit van laminaat

Iedereen heeft wel eens laminaat gezien, het wordt namelijk gebruikt in veel huizen en kantoren. Maar er is veel verschil in kwaliteit te ontdekken. Hierbij is vaak al onderscheid te maken in de dikte van het laminaat. Een goed soort laminaat hoeft niet per se dik te zijn, maar de toplaag is bepalend voor het laminaat. Een goede ondervloer is nodig, maar de toplaag maakt het verschil. Hierbij speelt ook de houtstructuur van belang. Wanneer u voor laminaat gaat kiezen, is het belangrijk om goed naar de toplaag te kijken en dus door de ‘mooiheid’ heen te prikken.

Laminaat kiezen

Waar moet u op letten als u laminaat gaat kopen? Allereerst natuurlijk de toplaag, maar het is belangrijk om ook goed te kijken naar het soort laminaat. Past dat wel binnen uw interieur? Het ene soort laminaat is de andere niet en daarom moet u goed kijken de kleur, de houtstructuur en de breedte van de planken. Daarnaast is het verstandig om de verschillende merken met elkaar te vergelijken. Zo kunt u kiezen voor topmerken als Quick-Step laminaat, Balterio laminaat,  Krono laminaat en ga zo maar door. Ieder merk laminaat heeft weer verschillende kenmerken.

Actie laminaat

Op www.laminaatacties.nl kun je terecht voor hele leuke acties van laminaat. Hier worden verschillende laminaat acties verzameld zodat u een goed overzicht heeft waar u goedkoop laminaat kunt kopen.

Tags:  

Leave a reply