PVC Vloer alsmaar populairder

PVC Vloer alsmaar populairder

In de Nederlandse living wordt het gebruik van een PVC vloer alsmaar populairder. Waar aanvankelijk het gebruik van een laminaatvloer nog het bijzonder populair was haalt de VC vloer toch behoorlijk in. PVC vloeren bezitten dan ook vele voordelen ten opzichte van zoals een laminaatvloer of een vloer van echt hout. Wanneer men een PVC vloer namelijk gaat matchen met andere soorten vloeren krijg je al snel te maken met de voordelen van bepaalde eigenschappen, b.v. die van acryl en  natuurlijke materialen. Vaak heeft acryl meer voordelen maar kan het ook zijn dat juist de aantrekkelijkheid van een houten vloer de doorslag geeft.

Voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer is gemaakt van een blijvend product welke echt slijtvast is. De PVC vloer is door de samenstelling van eigenschappen ook bijzonder passend voor in een verblijf waar ook vloerverwarming aanwezig is. Het onderhoud van een PVC vloer is volmaakt, je kunt deze eenvoudig schoon en goed houden. Vaak krijg je ook nog eens garantie bij de aangekochte van een PVC vloer wat er voor zorgt dat je jarenlang verzekerd bent van een mooie vloer.

Kosten van de PVC vloer

In de kosten van een PVC vloer kan erg veel verschil zitten. Dit is grotendeels afhankelijk van het merk, de kwaliteit, de dikte, de toplaag of het vormgeving. Er zijn erg veel opties bij PVC vloeren wat de keuze vaak moeizaam maakt. Gemiddeld dien je bij een PVC vloer te denken aan een prijs van €25 per m2.  Zonder twijfel is het bij het uitzoeken van de PVC vloer natuurlijk cruciaal dat je een PVC vloer kiest die goed aansluit bij je wensen.

Tags:  

Leave a reply