PVC Vloer steeds populairder

PVC Vloer steeds populairder

In de Nederlandse huiskamer wordt het gebruik van een PVC vloer steeds populairder. Waar eerst het gebruik van een laminaatvloer nog het meest populair was haalt de VC vloer toch behoorlijk in. PVC vloeren hebben dan ook vele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een laminaatvloer of een vloer van echt hout. Wanneer je een PVC vloer namelijk gaat vergelijken met andere soorten vloeren krijg je al snel te maken met de voordelen van bepaalde eigenschappen, bijvoorbeeld die van kunststof en  natuurlijke materialen. Vaak heeft kunststof meer voordelen maar kan het ook zijn dat juist de charme van een houten vloer de doorslag geeft.

Voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer is gemaakt van een duurzaam product welke echt slijtvast is. De PVC vloer is door de combinatie van eigenschappen ook uitermate geschikt voor i een woning waar ook vloerverwarming aanwezig is. Het onderhoud van een PVC vloer is ideaal, je kunt deze eenvoudig schoon en goed houden. Vaak krijg je ook nog eens garantie bij de aanschaf van een PVC vloer wat er voor zorgt dat je jarenlang verzekerd bent van een mooie vloer.

Kosten van de PVC vloer

In de kosten van een PVC vloer kan erg veel verschil zitten. Dit is voornamelijk afhankelijk van het merk, de kwaliteit, de dikte, de toplaag of het design. Er zijn erg veel mogelijkheden bij PVC vloeren wat de keuze vaak moeilijk maakt. Gemiddeld dien je bij een PVC vloer te denken aan een prijs van €25 per m2.  Natuurlijk is het bij het uitzoeken van de PVC vloer natuurlijk belangrijk dat je een PVC vloer kiest die goed aansluit bij je wensen.

Tags:  ,

Leave a reply